top of page

GOMOS Vr1 - Nieuw Roden Vr1 2-6

Gomos Vr1 - Nieuw Roden Vr1 combi 2-6

De eerste competitie wedstrijd op het veld zou een gemakkelijke worden. Dit doordat er vorig jaar in de beker met 1-8 van gewonnen is. Verkeerde stelling dus. Het begin was dramatisch, wind tegen letterlijk en figuurlijk. Kansen missen en een goeie snelle linker spits van Gomos niet de baas kunnen. Teveel ruimte gegeven over het hele veld. Dit resulteerde in een 2-2 ruststand.

Na de rust werden er wat wisselingen gedaan en de wedstrijd werd beter gecontroleerd. En eindigde met wonderschone doelpunten als vanouds. Positief van deze wedstrijd is, dat we in staat zijn om met een slechte wedstrijd de tegenstander in de laatste 20 minuten lam te leggen. Dit was ook het geval in 2 van de 3 beker wedstrijden... Dat is iets wat Danny Blind niet lukt met het nationaal elftal...

Scores: Nikki Bosman 2x Martine Kooiker 1x Jolien Penning 1x Amber van der Donk 1x Larissa Nijland 1x

Next game: Nieuw Roden VR1 combi - Knickerbockers Vr3 12 september 2015, 14.00 uur