top of page

Nieuw Roden Mb1 Winnaar UNIVE Jeugd zaalvoetbal Gala !

Nieuw Roden Mb1 Winnaar UNIVE Jeugd zaalvoetbal Gala !

Na vele succesvolle toernooien deze winter reste ons nog het Unive toernooi en op dezelfde dag en in het zelfde complex een finale Ma wedstrijd op de KNVB Finale dag , maar dan met onze C/B Meiden . En als laatste morgen nog een indoorsoccer toernooi in Duitsland.

Overtuigend werden de eerste 3 wedstrijden afgewerkt. op het Unive toernooi.

ONR Mb1 - Nieuw Roden Mb1 0-7. Nieuw Roden Mb1 - Zevenhuizen Mb1 0-5 Nieuw Roden Mb1 - TLC Mb1 5-1

De laatste wedstrijd tegen de sterspeelsters van Rene Alberts, Roden MB1. De Roden dames zijn een geduchte tegenstander en in hun gespeelde wedstrijden lieten ze ook geen punten liggen. In een wedstrijd van 15 minuten moet je zien te scoren en zeker niets weggeven. Önze scherpte was een beetje weg en we lieten daardoor veel kansen onbenut. In de omschakeling werden er fouten gemaakt, dit ik vandaag nog niet eerder gezien had. Roden wist ons dan ook bijna te verrassen. De wedstrijd bleef ondanks dat we licht overwicht hadden steken op een 0-0. Ons doelsaldo gaf de doorslag.

Facebook - Untitled
Facebook - Untitled
Facebook - Untitled

Na het in ontvangst nemen van een heerlijke taart, moesten we vlug naar de andere hal om daar nog een hele finale wedstrijd van 2x 25 minuten te spelen op de KNVB Ma junioren district Noord


5 views

Recent Posts

See All
bottom of page