Champions Party

Vanavond 29 mei, is er een Borrel & Barbeque avond georganiseerd door de Futsal/Combi dames. Dit om alle successen te vieren. Vr3 speelt vanavond haar kampioens wedstrijd. Vr2 moet nog even wachtenop hun kampioenschap, omdat de competitie nog niet is afgelopen. Het Combi veld team kan ondanks dat de competitie niet uitgespeeld wordt, toch nog promoveren. En als klapper op de vuurpijl zijn de zaalvrouwen 1 afgelopen woensdag kampioen geworden! En spelen volgend jaar in de hoogste landelijke klasse! Eredivisie vouwen zaal.

Tevens wordt er deze avond een praatje gehouden over vele ontwikkelingen die onze club meemaakt.

Iedereen is welkom!

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean