Dubbel winst op het Master mate 7-7 Dames Toernooi bij UDIROS.

Dit toernooi hebben we met 2 teams ingeschreven. Ieder van ons kon hier aan mee doen en we hadden een mix van junioren en senioren. Tevens waren er twee speelsters met een Wildcard. Futsal Heerenveen, welke volgend seizoen ook spelen onder de naam KTP Nieuw Roden, waren ook met meerdere dames aanwezig.

Met prachtig voetbalweer op een pracht sportcomplex werden alle wedstrijden op kunstgras gespeeld. Dames 2 begon een beetje moeizaam aan het toernooi en kwam niet verder dan een 0-0 in de twintig minuten speeltijd.

Dames 1 ging iets gretiger te werk en won de eerste wedstrijd met 5-0. De resterende 3 poule wedstrijden werden door beide teams gewonnen zonder tegendoelpunten. Beide teams dus poule winnaar in poule 1 en 2. In Poule 3 werd FFS eerste in hun poule.

Deze 3 poule winnaars speelden dan ook in de finale poule. KTP Nieuw Roden vr1 speelt de eerste wedstrijd tegen KTP Nieuw Roden Vr2. Nu waren de wedstrijden 15 minuten lang i.p.v. 20 min. Maar de wedstrijd tegen elkaar vond iedereen 15 minuten nog te lang). Vr1 won de wedstrijd met dank aan Joukje van der Meer die nu als Spits in het veld stond.

Hierna won Vr1 en Vr2 van FFS resp. met 2-0 en 3-0. De eerste en de tweede prijs kan weer toe gevoegd in de groeiende prijzen kast!

Volgende toernooien: Midsimmer Cup op 13 juni Enjoy Valtellina Cup Italië 17/22 juni

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean