top of page

KTP Nieuw Roden en FCH vrouwen slaan de armen in 1


Het zaalvoetbal binnen het vrouwenvoetbalbal is maar een klein wereldje. Om versplintering van talenten te voorkomen bundelen Futsal Heerenveen en KTP Nieuw Roden de krachten. Hiermee wordt een grote stap gemaakt in het vrouwenzaalvoetbal in district noord. KTP Nieuw Roden VR1 zal het komende seizoen debuteren in de eredivisie. De beste spelers van beide clubs krijgen een geweldig podium om hun kunsten op het hoogste niveau te etaleren. Daarnaast zullen er meer en op diverse niveaus teams aan de competitie deelnemen. Zowel in Leek als in Heerenveen faciliteren beide verenigingen trainingen, clinics, toernooien, wedstrijden en andere zaalvoetbal gerelateerde activiteiten. Dit moet leiden tot meer aanwas vanaf de allerjongsten (zeven jaar) tot aan de senioren. Het opleiden van talenten heeft hierbij topprioriteit. Met een gerichte opleiding moeten zij zich door ontwikkelen richting de top van het zaalvoetballen. Voor de allerjongste groep meiden is een samenwerking verband aangegaan met Indoor Soccer Noord (ISN). Zij hebben een hoogstaande opleiding en zijn reeds zeer succesvol met jongens. Door een nieuwe weg in te slaan moet het meisjes- en vrouwenzaalvoetbal zowel in de regio Leek als Heerenveen een nieuwe boost krijgen. FCH zal op de achtergrond een rol spelen in de activiteiten in Heerenveen.

Opgeven van meisjes en dames kan in de regio Heerenveen gewoon via FCH.

www.ktpnieuwroden.nl

FB: https://www.facebook.com/futsaldames.nieuwroden


0 views

Recent Posts

See All
bottom of page