top of page

Winnaar Enjoy Valtellina Cup 2015

Verslag zondag gescheven door de cocktail slurpers)

De eerste wedstrijd van vorig jaar op zondag werd verloren door slecht voetbal, maar dit jaar begonnen we veel sterker en beter. Team 1 won die wedstrijd dan ook met 5-1

De volgende wedstrijd was er direct na voor team 2, we speelden goed en we waren ook beter maar door slecht verdedigen werd er een doelpunt door hun gemaakt en niet door ons. Na dit doelpunt werden we wakker geschut, maar dit resulteerde niet in het gewenste resultaat. Dus na alle poule wedstrijden was team 2 uitgespeeld.

Voor de kwartfinale van team 1 moest er maar liefst 4 uur gewacht worden. Dit resulteerde tot voetballen, spelletjes spelen met de Italianen en wedstrijden kijken van de kleine Italiaanse meisjes en jongens.

Dan de kwartfinale waar we zolang op hebben gewacht, team 2 op de tribune om team 1 aan te moedigen en hoe..?! Door goed te tikken waar we goed in zijn en de aanvallen goed uit te spelen werd er vaak gescoord en sommige doelpunten op hoog niveau. We waren dan ook de baas over de kwartfinale. Die wedstrijd werd dan weer gewonnen met 6-0.

Naar de kwartfinale moesten we weer een tijdje wachten en Nancy die trucjes heeft geleerd van de freestyler uit Polen, ook wel freestyleski leerde ze weer door aan de Italiaanse jongens en meisjes wat aardig goed ging. Ze vroegen team 1 en 2 dan ook om handtekeningen en foto's.

Dan nu de halve finale, die gewonnen moest worden als we onze titel wouden verdedigen. Weer de betere ploeg individueel, maar ook als team. Daardoor kwamen we een heel eind, door alle doelpunten die vielen werd die wedstrijd dan ook weer met gemak gewonnen met een stand van 3-0

Na de finale toe hoefden we niet heel lang te wachten dit was ook beter voor alle zenuwen. Dan nu de finale, team 2 dat ons goed aanmoedigden wat ons ook weer veel energie gaf. Al gauw kwamen we op een voorsprong en er volgden al snel meer doelpunten. Door goed werk van verdedigen en goed keepers werk van Anna Reitsema die al het hele toernooi super goed stond te keepen, werd die wedstrijd met gemak met 7-2 werd gewonnen en hebben we onze titel verdedigd en zijn we weer eerste op het toernooi!

Dan nu de prijsuitreiking. Als eerst de derde plaats toen de tweede plaats en toen waren wij aan de beurt en de eerste prijs is voor VV Nieuw Roden 1!!! Dan nu de ander prijzen als eerst de topscorer die werd gewonnen door Martine Kooiker, Nancy Loth werd verkozen tot beste speelster van het toernooi en toen de beste keepster wat geen verrassing was natuurlijk Anna Reitsema waar de keeper van het team uit de finale nogal boos op reageerde, maar als je over het hele toernooi maar 3 doelpunten tegen krijgt dan ben je toch echt wel de beste keepster van het toernooi.

Na de prijsuitreiking gingen we met zijn allen een ijsje eten en daarna gingen we douchen, want om half 9 ging we eten bij de pizzeria. En daarna gingen we door naar de cocktailbar waar we tot een uur of 2 zijn gebleven en toch echt wel op bed moesten, want de wekker ging ook weer om half 6 om jammer genoeg terug te gaan. Het was een super leuke ervaring om mee te doen aan zo'n toernooi en we komen volgend jaar weer terug om opnieuw onze titel te verdedigen. Good bye Italië!!!


7 views

Recent Posts

See All
bottom of page