Nieuw Roden Vr1 2e beker winst

Beker wedstrijd SJO J.V. Oostenburg Vr2 - Nieuw Roden Vr1 1-8

Uit Oosterwolde komen goede zaalvoetbalsters en spelen onder de naam Griffioen. En het Dames veldteam is gepromoveerd naar de derde klasse. Dus als je moet spelen in Oosterwolde weet je dat de kans groot is dat je de puntjes niet gegeven gaan worden.

Een enthousiaste groep dames troffen we aan, met een net zo’n grote groep enthousiaste leiders/ trainers) . Serieus damesvoetbal in Oosterwolde dus. Dat bleek ook al direct in de wedstrijd. Een paar talentvolle dames uit Vr1 namen het nieuwe Vr2 van Oostenburg opsleeptouw. Hun speelster met rug nr. 14 was nog net niet de kopie van de nr. 14 van weleer.) Maar we begonnen te slap en niet met de gedachte dat de tegenstander ook weleens goed kon zijn.. Geweldig tegen doelpunt door de nr. 14. Nog steeds niet wakker geschud. Het heeft toch zeker 15 minuten geduurd dat de gelijk maker werd gescoord. Vanaf dat moment gingen onze aanvallen beter lopen en uiteindelijk ook met resultaat. En dit terwijl Oostenburg nog steeds erg gevaarlijk was bij ons bal verlies.

In de tweede helft werd er door ons wat meer inzet getoond en konden de voorsprong uitbreiden naar een eindstand van 1-8.

As zaterdag de laatste bekervoorronde wedstrijd tegen VV Marum Vr1 12.30 uur in Marum.