Derde Beker winst voor Nieuw Roden Vr1

Door deze derde winst, zijn we poule winnaar en gaan straks even als vorig jaar verder in de beker strijd. Marum was niet de makkelijkste tegenstander maar daarbij werden ze geholpen door ons collectief falen in het grootste gedeelte van de wedstrijd. Na wel een vlugge voorsprong werd er in de tweede helft ook nog weer de gelijk maker gescoort. Waarna wij zelfs nog een penalty misten. Toen we de 1-2 scoorden was de ban gebroken en werd in de laatste 20 minuten nog 3 keer het net geraakt. Met een doelsaldo van + 24 zijn we duidelijk door naar de volgende ronde.

Zaterdag as onze eerste competitie wedstrijd tegen Gomos in Norg.


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean