top of page

Onnodig verlies voor KTP Nieuw Roden.

Onnodig verlies voor KTP Nieuw Roden. De eerste competitie wedstrijd in de eredivisie was een wedstrijd van kansen en afgestrafte fouten. Met 7 dames moesten we de klus klaren. Afwezigheid van een viertal speelsters door ziekte, blessure en verblijf in het buitenland maakte het de klus niet makkelijker. Het team van Jimmy Berkhout heeft dit seizoen een goede impuls gekregen met nieuwe speelsters en heeft een stap vooruit gemaakt in hun tweede eredivisie jaar. Ondanks de twee wissels waren we spelend zeker niet de mindere partij. Maar er werd vaak voor te moeilijke oplossingen gekozen, wat resulteerde in onnodig balverlies met de bijhorende gevolgen. Bij vlagen hoog speltempo bracht niet alleen verwarring bij de tegenstander, maar helaas ook bij ons zelf. Kansen waren er ruim voldoende en zeker in de eerste helft. Geluk was dan ook aan de zijde van Drs. Vijfje en hun effectieve tijd bracht dan ook de eindstand van 5-3 op het scorebord.

Speelsters:

Mariel Miedema Linda Visser (A) Joukje van der Meer (K) Jildau Huitema Sarah Rijzinga Mariska Nieborg Nancy Loth

Next game: Reiger Boys/Treffer uitzendbureau – KTP Nieuw Roden. Vrijdag as, 18 september 2015 te Heerhugowaard.


8 views

Recent Posts

See All
bottom of page