top of page

Nieuw Roden Vr1 laat zich overrompelen door het snelle positiespel van de Knickerbocker dames.

Nieuw Roden Vr1 - Knickerbockers Vr3 4-6.

In de categorie “effectieve tijd” vallen deze week al onze tegenstander in zaal en veld. De kunst om kansen te benutten is deze week niet beland voor onze voeten. Dit alles ontstaan door sterke tegenstanders die beter de ruimtes benutten en voordeel hebben van onder andere, het niet goed omschakelen. Nog nooit hadden we tegen een 4-0 achterstand aangekeken. Te laat in de wedstrijd konden we wat terug doen en kwamen dicht bij een gelijke stand. Maar de lol werd ontnomen doordat we direct na onze score een tegendoelpunt moesten incasseren terwijl wij de druk opvoerden op hun goal. De tijd was te kort om de schade in te halen.

Volgende week spelen we weer thuis en dan tegen ZFC Zuidlaren Vr1. 14.30 uur. Nieuwe wedstrijd en nieuw kansen)


5 views

Recent Posts

See All
bottom of page