Nieuw Roden Vr2 wint overtuigend in Oosterwolde

De Griffioen vr1 - Nieuw Roden vr2 1-7

Vrijdagavond stond de wedstrijd tegen De Griffioen op het programma in Oosterwolde. Net als Nieuw Roden vr2 heeft ook dit team nog moeite om de punten binnen te slepen. Nieuw Roden had weer een mooi jong team op de been gekregen met meiden die eindelijk een keer met mooi, vloeiend voetbal wilden winnen. Onder de bezielende leiding van Quelly begon Nieuw Roden wat zoekend. Omdat er nog niet veel getraind is op automatismes werd niet iedereen makkelijk gevonden. De Griffioen begon wat feller en scoorde dan ook als eerste, 1-0. Gelukkig lieten de meiden van Nieuw Roden zich niet gek maken en bleven ze geloven in een goede afloop. Ze konden elkaar steeds makkelijker vinden en scoorden vrij snel de 1-1. Uw verslaggever weet even niet meer of de ruststand 1-2 of 1-3 was, feit was dat we met een voorsprong de rust in gingen. De tweede helft was mooi om te zien, goede combinaties, positief spel en positieve coaching waren ingrediënten voor een mooi schouwspel. Af en toe probeerde de zeer fysiek spelende en grenzen opzoekende keepster van De Griffioen onze meiden te stuiten, maar gelukkig lieten onze meiden zich hierdoor niet uit het veld slaan. De eindstand 1-7 na 3 goals van Larissa, 2 goals van Amber en 2 van Annouk, was dan ook zeker terecht!

Janet, Larissa, Annouk, Esmée,Anne, Sterre, Amber, Sanne, Nikki en Quelly, super gedaan!