KTP Nieuw Roden winnaar Diamant Binnen Toernooi /eredivisie poule

KTP Nieuw Roden winnaar Diamant Binnen Toernooi /eredivisie poule.

Voor het eerst dat er tijdens het Diamant Binnen toernooi een poule is voor eredivisie teams. 4 Teams streden tegen elkaar in wedstrijden van 20 minuten. Het deelnemers veld bestond uit; Pernis, Drachtster Boys, Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau, KTP Nieuw Roden. De tegenstanders van KTP Nieuw Roden bezetten in de eredivisie competitie de bovenste drie plaatsen op de ranglijst.

De eerste wedstrijd tegen Drachtster Boys was nog even zoeken en werd

verdedigend goed gespeeld door KTP. Ook Drachtster Boys was zoekende en niet creatief genoeg om KTP Nieuw Roden op de pijnbank te leggen. In een razendsnelle counter werd Drachtster Boys op achterstand gezet. Uitslag 0-1

De tweede wedstrijd KTP Nieuw Roden tegen de winterkampioen Pernis. De Rotterdammers zouden blij zijn met uitslagen als een 0-10 (010). Maar in (0)20 minuten hebben ze niet die kans gehad. KTP scoorde het eerste doelpunt en moest ook een gelijkmaker verwerken. Met het tempo van een tornado werd in de omschakeling Pernis voor de tweede keer verrast. 2-1. Pernis kon hier niet mee leven en een punt was mogelijk geweest als de toernooi zoemer niet vlak voor het schot was afgegaan. De beslissing van de scheidsrechter werd niet door Pernis in dank afgenomen. Maar de oorzaak van het ontstaan van de kans op de gelijkmaker kwam door verwarring bij een intrap waarbij KTP op aangeven van de scheidsrechter de bal ging opeisen. Maar Pernis dit dode spelmoment benutte. Beide ploegen waren dus ontevreden over de beslissingen van de scheidsrechter. Maar KTP is direct het (bijna) verdriet gaan verdrinken in de kantine en het duurde iets langer voordat Pernis ons voorbeeld volgde. Uitslag 2-1 De derde wedstrijd was al niet meer nodig om toernooi winnaar te worden. Drachtster Boys boekte een 2-1 winst op Pernis waardoor ze op 4 punten kwamen en KTP al met twee gewonnen partijen op 6 punten stond. Bij Reiger Boys/Treffers Uitzendbureau liep de teammanager al stuurloos rond na amputatie van zijn dikke teen, dus angst om deze laatste 20 minuten in te gaan hadden de dames van Nieuw Roden niet. De Reiger Boys dames waren relaxt en met een paar opmerkingen van de kant reageerden ze niet geïrriteerd maar voetbalden glimlachend verder. Reiger Boys werd met 1-2 verslagen door KTP Nieuw Roden. Het was weer een gezellige en zeer geslaagde Diamant Binnen avond met een terechte toernooi winnaar en de stuurloze teammanager van Reiger Boys het eerst aan de bar stond..) Volgende toernooi; 20-12-2015 WMC Boarding toernooi Winschoten Vr1 en Vr2