top of page

KTP begon bescheiden en eiste in de tweede helft de overwinning op tegen Reiger Boys 5-2.

Van gemiddeld in de eerste helft, naar superieur in de tweede helft. Reiger Boys is koploper in de eredivisie en in de uitwedstrijd moesten we in hun de meerdere erkennen. Na deze winter op vele toernooien en als kampioen thuis te zijn gekomen en vervolgens de eerste competitie wedstrijd tegen Drs. Vijfje met 9-0 de winst te hebben gepakt, moest het team het zelfvertrouwen geven om ook tegen Reiger Boys een goed resultaat neer te zetten.

Dit leek in de eerste helft er nog niet op en met 2 knullige foutjes kregen we 2 doelpunten tegen. We deden ons zelf te kort doordat de overtuiging niet aanwezig was. Tweede helft Uitgelegd waar de kansen lagen om te winnen en wat er in de eerste helft fout ging. Taken verdeeld en dit pakte gelijk in de eerste minuut al goed uit. Ook 3 minuten erna maakten we de gelijkmaker. Adrelanine stroomde en geloof om te winnen was er. Bij Reiger Boys was dit een mokerslag en wij hebben ze de kans niet gegeven om dit te boven te komen. Een dik verdiende overwinning door 5 keer te scoren is een gevolg van ons voortreffelijk vertoonde spel in de tweede helft. Scores; Martine Kooiker 2x, Nancy Loth 3x

Speelsters; Joukje van der Meer Larissa Nijland Martine Kooiker Linda Visser Renee Huizinga Esmee de Vries Nancy Loth Jildau Huitema Amber Bandringa Next game; 29-01-2016, Pro Futsal Club Apeldoorn - KTP Nieuw Roden Zuiderpark Apeldoorn 21.00uur