Play-Offs voor KTP ?

Vrijdag as speelt KTP Nieuw Roden thuis tegen de drievoudige landskampioen OS Lusitanos. De inzet is nog steeds een plekje in de Play-offs. Bij winst is de Play-offs een feit! Ook als Pernis op dezelfde avond Reiger Boys verslaat zijn wij door zonder dat daar de laatste wedstrijd tegen Drachtster Boys nog invloed op kan hebben. De uitwedstrijd tegen OS Lusitanos is met een 0-1 gewonnen door Lusitanos in de laatste minuten te verrassen met een counter goal. Vrijdag worden de kaarten opnieuw geschud en hopen samen met onze supporters op een nieuwe stunt.

U bent van harte welkom vrijdag 8april in het sportcentrum Leek. Aanvang wedstrijd 21.15 uur.


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean