top of page

Aveiro Cup Portugal 3

KTP Nieuw Roden - Restauradores Aventensis Futsal Feminile 1-3

In de derde wedstrijd treft KTP de nr 4 van Portugal Restauradores Aventensis. (R.A.). R.A. Speelt met 4 internationals. R.A voorgaande wedstrijden waren van uitzonderlijke klasse , zoals bijna alle Portugese en Spaanse teams. Door een eenvoudig lijkende voorbeweging zette de aanvoerster van R.A. twee de KTP speelsters op het verkeerde been en stormde recht oo Anna Reitsma af. On houdbaar 0-1. 12 minuten later kwam de ruststand op het bord.0-2.

Tweede helft- KTP speelde tot nu toe de beste wedstrijd qua spel en inzet . Dit werd dan ook beloond met meerdere kansen en uiteindelijk moest Nancy onderuit gehaald om haar te stoppen. Mariël Miedema schiet de bal snoeihard in een stukje niet gedekt doel. 1-2! Amber Bandringa valt geblesseerd uit met terug kerende enkel klacht. Daarna hebben we de Portugese storm doorstaan op een klein foutje na.. Een uitbal welke op de lijn bleef liggen werd direct genomen en voordat KTP zich van de vloer krabbelde was het al 1-3.

Al met al geweldig gespeeld en dat er verloren is geen schande in de wereld waar dames futsal wordt gespeeld of als ze van een andere planeet komen. This is the place to be .

Next game : 18.30 uur tegen Huambo uit Angola.

Zie hier onder film en foto's Quelly Soumahu heeft alle info verzameld bij de coach van R.A. )


4 views

Recent Posts

See All
bottom of page