top of page

Eerste wedstrijd meiden O18 eredivisie zaalvoetbalclubs een succes.

In Leek speelden de teams van KTP Nieuw Roden O18 en Drachtster Boys O18 hun eerste wedstrijd in een meidencompetitie. Deze pilot is een initiatief van de clubs in de eredivisie van de vrouwen.en de KNVB. Dit seizoen spelen drie teams zes wedstrijden als voorwedstrijd bij hun vrouwenteams. Veel publiek was op de opening van deze competitie afgekomen. Na het voorstellen van de teams ontstond er een spannende wedstrijd. De thuisclub nam een 2 – 0 voorsprong. De Friese meiden vochten zich terug en kwam in de laatste minuten terug tot 2 -2 . Dit was ook de eindstand van deze wedstrijd.

Meidenteams of clubs die interesse hebben in jeugdzaalvoetbal kunnen contact opnemen met marius.privee@knvb.nl .

Verslag Marius Privee, Foto’s Anne Takens


32 views

Recent Posts

See All
bottom of page