Aurich Cup 2016 Finale Vr1

AURICH CUP. Helaas finale in een zinderende strijd verloren. 3-2 .Als tweede eindigen op zo'n waanzinnig toernooi met veel tegenstand .. blijft een teleurstelling maar dan praat je over het moment na het laatste fluitsignaal plus 15 minuten;-)Wel veel indruk gemaakt bij tegenstanders, organisatie en publiek.De winnende finalist ATS Bundentor uit Bremen had ons na de eerste ronde al uitgenodigd voor een top toernooi met Bundesliga teams oa Werder Bremen ea op 4 februari . Nu schenken ATS Bundestor ons revanche .Maar dan zonder boarding en met futsal regels .Een Nieuwe uitdaging ?

Opkomst/ presentatie

De wedstrijd


186 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean