top of page

KTP Nieuw Roden O13 wint eerste competitie wedstrijd.

KTP Nieuw Roden O13 wint eerste competitie wedstrijd

Westerbork- Het dit jaar opgerichte KTP Nieuw Roden O13 team komt steeds completer aan de start. Een selectie van talentvolle meiden maakt een stormachtige ontwikkeling mee. Na elk toernooi e/o wedstrijd zie je de meiden groeien tot een hecht team. Het elkaar de winst gunnen en het samenspel was ook vandaag van grote klasse.FC Assen was als tegenstander geen gemakkelijke. De wedstrijd bleef lang in een brilstand, maar halverwege kreeg Nieuw Roden het overwicht en ronde de gemaakte kansen goed af.Mede door goed positiespel en veel inzet trokken de meiden een 0-4 overwinning naar zich toe.

Volgende week zaterdag spelen de meiden in Assen tegen FC Assen Mo13-1 en ST Gieten/Eext MO13-2.


79 views

Recent Posts

See All
bottom of page