Leuke voetbal ochtend in Heerhugowaard met O13


Leuke voetbal ochtend in Heerhugowaard

Vroeg in de ochtend werd er vanaf verschillende plekken de reis naar Heerhugowaard afgelegd. Rond 10:45 was iedereen gearriveerd en werden de tenues aangetrokken. De tegenstanders werden bekeken en daar werden de meiden een beetje bang van, grote sterke meiden die zeker wel 2 jaar ouder waren.

De eerste wedstrijden gingen niet zo heel goed maar de lol zat er goed in. Er werd dan wel met duidelijke cijfers verloren maar de meiden gingen zeker vooruit. De tips werden gebruikt en als team werd er gevochten.

Tussen de wedstrijden werd er aan 1 stuk gelachen en werden er mooie verhalen verteld. De organisatie had goed mooie eten en ranja gezorgd voor de meiden.

De laatste wedstrijd wilden de meiden toch nog graag wel een doelpunt maken. In de vorige wedstrijden was dat 1 meer gelukt. Echter troffen ze een erg sterke tegenstander. Maar sfeer bepaald het resultaat. En zoals eerder beschreven was de sfeer top. Door 2 prachtige aanvallen als team stonden we ineens 2-0 voor. Nu moesten we het nog vasthouden. Met een hoop strijdkracht en mooie reddingen wonnen onze kleine strijdertjes met 2-1. Na het fluitsignaal waren we alleen super blij met deze overwinning.

Als we de ranglijst omdraaien zijn de meiden gewoon eerste geworden. Tegen deze grote sterke meiden hebben ze zich van hun beste kant laten zien en heeft iedereen genoten van een super ochtend. Niet alleen de meiden en ouders maar ook ik al coach!


58 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean