top of page

Druk en belangrijk weekend voor de speelsters van Nieuw Roden.

Vrijdag 13 januari Comp. Eredivisie- KTP Nieuw Roden speelt de eerste eredivisie wedstrijd van dit jaar in Wehl tegen FC Gelre. Winst zet KTP stevig in het Play-off zadel. Momenteel staat KTP op de tweede plaats, tot en met de vierde plaats geeft recht op de Play-off. Zaterdag 14 januari -NNRD OFK (open fries kampioenschap)-KTP Nieuw Roden verdedigt de titel die vorig jaar behaald is op het OFK te Franeker. De voorronde was een waar spektakel, waarbij bijna alle tegenstanders zich bijna succesvol klein maakten en zo het KTP erg moeilijk maakten. De wedstrijd tegen Oranje Nassau was van top niveau en tot nu toe de beste wedstrijd die op de mat is geweest bij het OFK. De klasse speelsters van Oranje Nassau gingen vol in de strijd waarbij KTP het tempo en de druk opvoerde tot een hoger level. In een felle strijd was de afwerking van KTP de betere leverde binnen 14 minuten 4 wonderschone doelpunten op. Het halen van het kampioenschap is na het behalen van de eer ook nog eens zeer lucratief omdat de hoofdprijs € 650,-- is -KNVB winterzaal competitie- De meiden van Nieuw Roden spelen in de O13 en O17 competitie. Team O13 heeft een inmiddels een succesvolle eerste ronde gespeeld. Team O17 start in de middag in Vledder tegen het O17 team van FC Meppel.

-Leekster Voetbal Gala- Een fantastisch toernooi waar het gaat om de regionale roem en eer. De Roel Klazinga Trofee is in de eerste dames editie door het Combi team van Nieuw Roden gewonnen. Dit toernooi is uitsluitend voor veld teams en heeft voor de heren al meer dan dertig jaar veel voor de regio betekent. Het bezoekers aantal overschrijd de 2000 personen op de finale avond. Nieuw Roden Combi team speelt voor de tweede maal de finale tegen JVO Oostenburg. De beide teams hebben veel bekend schap aan elkaar en zal zeker een spektakel opleveren en eindeloze nagesprekken.


47 views

Recent Posts

See All
bottom of page