top of page

Beter KTP mist finale.

Drachten - Het is Nieuw Roden net niet gelukt de finale te bereiken om de landstitel.

KTP Nieuw Roden had een paar minuten voor het einde in de verlenging de finale bijna binnen handbereik met een 1-2 voorsprong. Helaas door ongelukkige samenloop van omstandigheden in de verdediging werd de bal tegen een eigen speelster aangeschoten en kwam de bal precies voor de voeten van Marian Meijer die de niet te missen 2-2 binnenschoot voor Drachten. Dit was een hard gelag voor Nieuw Roden, want het was op dat moment de sterkste op het veld. Hierdoor moesten er strafschoppen worden genomen en Drachtster Boys was in deze loterij de gelukkigste. Nieuw Roden heeft met bloed, zweet en tranen gestreden in "the best of 3". Eerste wedstrijd verloor Nieuw Roden nog thuis met 1-3. In Drachten werd vorige week vrijdag Drachtster Boys maar liefst met 0-4 verslagen. De laatste wedstrijd afgelopen vrijdag was het pure pech dat Nieuw Roden niet de 1-2 over de streep wist te trekken. Doelpunten van Martine Kooiker en Mariël Miedema waren net niet genoeg voor de finale. Drachtster Boys speelt nu de finale tegen Pernis uit Schiedam. Voor Mariël Miedema was het meteen haar laatste wedstrijd voor Nieuw Roden. Ze gaat zich nu volledig richten op haar studie en moet hierdoor helaas stoppen met het zaalvoetballen. Voor KTP Nieuw Roden was dit ondanks het verlies toch een heel goed seizoen. Finalist in de Landelijke KNVB Beker en het net missen van de finale om de landstitel, mogen de meiden zeer trots zijn wat ze dit seizoen hebben gepresteerd. Er werd wel met een kater afscheid genomen van hun trouwe supporters na de wedstrijd, omdat er zoveel meer in zat deze avond en ook over drie wedstrijden de betere waren..

Verslag/foto DitisRoden.nl


78 views

Recent Posts

See All
bottom of page