Winst in Italie, Enjoy Valtellina Cup 2017

Met veel pijn en moeite de finale gehaald. In de finale direct twee om de oren krijgen.. Vervolgens met verstand en inzet naar een 3-2 voorsprong . Dan vergeet de scheidsrechter dat er twee keer 15 min gespeeld moet worden.. en komt hier achter na. 21.min.. De hel breekt los bij de Italianen als ik zeg dat we door willen spelen tot 30 minuten zonder wisselen van kant.. Dan wil de Milanese tegenstander dat de doelpunten tussen de 15" en 21" afgetrokken wordt.. Uiteindelijk komen we overeen om nog een helft van 15 min te spelen met een 5-3 voorstand.

Milano wil forceren door met keeper te spelen. Klein maken en momenten kiezen zegt onze trainer plop altijd..

3 momenten waren nodig om de vechtende en knokkende fysieke tegenstander op de knieën te krijgen. 8-3 werd ze te gortig Milaan ontploft en Italiaanse passie werd negatief getoond .

Prima toernooi met veel meer sterke ploegen als voorgaande jaren!

Top toernooi en top organisatie ! Toch was de coach uit Milaan aan spreekbaar en weer contact voor een volgend top toernooi in de Modestad van Italië!