top of page

KTP Nieuw Roden M015 strijdend ten onder

KTP Nieuw Roden M015 strijdend ten onder in de halve finale van de Aurich-Cup.

Vandaag stond een toernooi voor M015 gepland in Aurich, Duitsland. Vertrokken om 10.00 uur vanuit Leek en na ongeveer anderhalf uur rijden ruim op tijd aangekomen op de plaats van bestemming. Ook de paar auto's die een verkeerde afslag in Aurich hadden genomen waren op tijd. De inzet, een finaleplaats welke zondag 7 januari wederom in Aurich zou worden gespeeld. Er werd in twee poules gespeeld, waarvan de nummers een en twee later de kruisfinales zouden spelen om een plaats in de finale.

M015 was ingedeeld bij JSG Ostfriesland U15, SV Groƥefehn, SV Engerhafe en SV Schwerinsdorf II, welke laatste ploeg zich helaas had teruggetrokken. De eerste wedstrijd tegen JSG Ostfriesland U15 ging met 1-5 verloren terwijl het halverwege nog 1-1 had gestaan.

Om niet nu al te worden uitgeschakeld voor de finale zou de wedstrijd tegen SV Engerhafe gewonnen moeten worden. Dat gebeurde dan ook, en hoe. Met 7-0 werd de tegenstander weggeblazen. Aangezien onze grootste concurrent JSG Ostfriesland U15 ook weer had gewonnen was de opdracht om tegen SV Groƥefehn zeker niet te verliezen.

Met een 3-1 overwinning zag M015 een halve finaleplaats aan de horizon verschijnen. Even later werd zelfs duidelijk dat deze was gehaald omdat SV Schwerinsdorf II zich had teruggetrokken en reglementair deze wedstrijd had verloren. De halve finale werd toch nog gehaald waar menig supporter/ouder van M015 na de eerste wedstrijd niet op had gerekend. Helaas werd deze wedstrijd met 0-1 verloren tegen het ongeslagen team van SV Krusenbuscher uit Oldenburg.

Het werd een mooie halve finale met pittige duels. De wedstrijd ging gelijk op en met een beetje geluk had de uitslag ook met 1-0 in het voordeel van KTP Nieuw Roden kunnen eindigen.

Toch kunnen onze meiden terugzien op een mooi toernooi ondanks dat de finale niet werd gehaald.


35 views

Recent Posts

See All
bottom of page