Nieuw-Roden Vr1 verliest in Helpman en mist de KNVB Finale

Daar verrasten de Helpman-vrouwen eerder op de avond Nieuw Roden, dat als favoriet aan de halve finale was begonnen. In de competitie in de 2e klasse bleken de dames van Wiebe Kooiker namelijk twee keer te sterk voor het team uit Groningen. Op het kunstgras voetbalden de Drentse bezoekers voor de pauze iets beter, al was er voor de betrouwbaar keepende Mayra Tjin-A-Koeng niet eens veel werk aan de winkel. Kort na rust opende Zarah Schrijver de score: 1-0. Sieta Anema zorgde voor 2-0 en bij het scheiden van de markt werd het zelfs nog 3-0 (Laura Top). In de finale neemt Helpman het op tegen EKC (Eenrum) of Sint Annaparochie. Beide ploegen zijn eveneens tweedeklasser, want de clubs uit de 1e klasse waren vroegtijdig gesneuveld.

Nieuw Roden is vermoeid In de zeker niet hoogstaande partij maakte Nieuw Roden een vermoeide indruk. De ditmaal in zwarte shirts gehulde Noordenvelder dames pakten in de zaal de KNVB-beker, de eerste prijs in de clubhistorie. In de play-offs om de landstitel strandde Nieuw Roden in de halve finale. Pernis, thuis met 3-1 te sterk, won vrijdagavond in Leek na strafschoppen. Na de gewone speeltijd en de verlenging stond het 1-1. In de veldcompetitie heeft Winsum de beste papieren, al treffen de Noord-Groninger dames nog Nieuw Roden. (bron Tweenul) 


29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean