DitisRoden.nl hoofdsponsor van VV Nieuw Roden Vr1.

DitisRoden.nl verbind zich voor drie jaar met een optie van nog eens drie jaar aan de succesvolle voetbalsters van VV Nieuw Roden. Intersport Roden participeert in het sponsorschap. Zo werd op zaterdag jl. bij de thuiswedstrijd tegen Saestum Vr1 de nieuwe tenues gepresenteerd in het bijzijn van Wia Oldersma (DitisRoden.nl) en Emiel van der Heide (Intersport Roden)

Wia Oldersma is oprichtster en eigenaresse van de meest bezochte site in de regio (meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar) Samen met een tiental vrijwilligers wordt de nieuws en actualiteiten site onderhouden.

DitisRoden.nl zal ook het zaalvoetbal van KTP Nieuw Roden nog meer gaan ondersteunen. De gebruikelijke film opnames van de thuiswedstrijden worden vanaf oktober ook live uitgezonden. Al met al een geweldige win win situatie en ondersteuning voor de ontwikkeling van het vrouwen voetbal.

foto’s, Ondertekening sponsor contract Wia Oldersma (DitisRoden.nl) en Rene Alberts (sponsor Cie. Dames Nieuw Roden). Team foto nieuwe kleding met Wia Oldersma en Emiel van der Heide.


22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean