Winst op Exstudiantes 1-3

ZWOLLE – Door de 1-3 zege bij het puntloze Exstudiantes handhaaft KTP Nieuw Roden zich bovenin de eredivisie. Met twee voltreffers was Martine Kooiker in Zwolle ontegenzeggelijk ‘vrouw van de wedstrijd’. Tegen het vooraf puntloze Den Haag stelde Drachtster Boys hevig teleur: 2-1. Lisanne Kempe redde de Friese eer.

In eigen huis toonde Exstudiantes weinig ontzag voor de reputatie van bekerwinnaar Nieuw Roden. De gastvrouwen knokten voor wat ze waard waren en halverwege was de pittige partij dan ook volkomen in evenwicht. Martine Kooiker brak de ban (0-1). De net als tegen Drs. Vijfje sterk keepende Joukje van der Meer kon de Overijsselse gelijkmaker niet voorkomen: 1-1.

Nog méér strijdlustNa de pauze legde Exstudiantes zo mogelijk nog méér strijdlust aan de dag. Niettemin bezorgde Mariel Miedema de bezoekers uit Noord-Drenthe wederom de leiding (1-2). Op prachtige wijze deelde Kooiker vervolgens de genadeklap uit. De 24-jarige dochter van teammanager Wiebe speelde zichzelf knap vrij om met een schot in de rechter bovenhoek af te ronden: 1-3.

Vrijdag 2 november volgt de uitwedstrijd tegen Futsal Apeldoorn. 


42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean