top of page

Jong KTP Nieuw-Roden net geen finalist in Duitsland

Aurich - Het is KTP Nieuw-Roden MO15 net niet gelukt om de finale te bereiken tijdens de Aurich Cup. De jonge talenten van KTP NIEUW-RODEN, meisjes tot 15 jaar, bleven steken in de halve finale in Duitsland in een zwaar deelnemersveld. In de halve finale was het Duitse FC Buppel net iets gelukkiger. Desalniettemin was het optreden van de jonge meisjes veel belovend voor de toekomst en weer een belevenis om niet snel te vergeten. Zaterdag kunnen de talentjes gelijk weer aan de bak in Franeker om daar wel de finale te spelen. Vorige week plaatsten de meisjes zich al hiervoor tijdens de voorronden in Drachten. Daar werden alle wedstrijden gewonnen, die georganiseerd wordt door de KNVB. 


18 views

Recent Posts

See All
bottom of page