Sven van Dam volgend seizoen assistent/keeper trainer bij KTP Nieuw Roden

. Huidige keeper trainer Age Wim van der Zee zal de komende tijd meer tijd nodig zijn voor zijn gezin en kan daardoor minder frequent voor de spelers en keepers groep staan. Gezamenlijk was er besloten om een vervanger te zoeken als deze voorbij zou komen. Met het aanstellen van Sees Bergman als hoofdtrainer / coach kwam al snel een vervanger voorbij. Sven was na WMC en Futsal Winsum bij Drs. Vijfje beland als keeper. Door een langdurige blessure werd Sven toegevoegd aan de Staf als keeper trainer en assistent. Sees Bergman stond er niet onwelwillend tegenover om zijn “ventje” ook mee te nemen naar KTP Nieuw Roden. 


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean