Drie speelsters van KTP Nieuw-Roden Beach Soccer Club in voorselectie Oranje voor het EK

Nieuw-Roden - Maar liefst drie speelsters van voetbal vereniging Nieuw-Roden zitten in de voorselectie van het Nederlands Beachsoccer Team. Martine Kooiker, Nancy Loth en Mariël Miedema zitten in de voorselectie voor het Europees Kampioenschap in Nazaré Portugal. Alle speelsters zijn zowel actief op het veld als in de zaal bij v.v. Nieuw-Roden. Het hadden er vier van Nieuw-Roden kunnen zijn, want grote afwezige is vaste international Grytsje vd Berg. Ze is in blijde verwachting van een kindje en moet het voetbal zolang even uitstellen. Begin juli wordt het EK gehouden in Portugal, waar Nederland wederom aan mee doet. 


22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean