KTP Nieuw Roden MO15strijdend ten onder in Dronten.

Vandaag moest KTP Nieuw Roden MO15 aantreden op het Beach Soccer Toenooi te Dronten. Het team was ingedeeld bij Hoogland en JM Soccer Academy. De eerste wedstrijd tegen de jongens van Hoogland JO15 werd met 6-2 verloren. Na een achterstand van 6-0 bracht Jildou in de 8e minuut de stand op 6-1 en in de 10e minuut werd het nog 6-2 door een eigen van Hoogland. De tweede wedstrijd tegen JM Soccer Academy JO15 werd met 6-0 verloren. Ondanks de grote nederlaag was dit een van de betere wedstrijden van KTP Nieuw Roden zijde. Dat deze eerste twee tegenstanders niet de minste waren bleek wel want beide ploegen wisten zich later te plaatsen voor de finale. Omdat KTP Nieuw Roden op de derde plaats eindigde in poule B moest men nu aantreden tegen de nummer 3 uit poule A te weten Heerenveense Meiden MO15. Deze wedstrijd werd op basis van inzet en strijd verdiend door KTP Nieuw Roden met 2-0 gewonnen. Het was Charissa die de 1-0 voor haar rekening nam. KTP Nieuw Roden ging door en het was Merle, volgens de aanwezige supporters, die de eindstand bepaalde op 2-0. De laatste wedstrijd vanmiddag ging tussen KTP Nieuw Roden MO15 en Nieuwegein JO15, de verliezer van de 2e halve finalewedstrijd. Alhoewel onze meiden er alles aan hebben gedaan om een beter resultaat te behalen werd deze wedstrijd met 5-0 verloren. Ondanks het resultaat kunnen we terugzien op een goed georganiseerd toernooi en nemen we de positieve punten mee naar huis. R.M.Vonk