top of page

KTP BS Nieuw Roden Mo15 de beste van Nederland

Scheveningen. Na Beach Soccer voorronden gespeeld te hebben in Zwolle en Dronten waren de talentvolle meiden op de landelijke finale dag in Scheveningen beland. Op 20 juli werden in Scheveningen alle landelijke jeugd finales gespeeld. De Beach Soccer Bond Nederland (BSBN) had er weer een prachtig evenement van gemaakt. Vier wedstrijden moesten er gespeeld, drie werden er gewonnen met 4-1, 2-1 en nogmaals 2-1. De laatste wedstrijd werd er verloren met 2-0. Toch was dit voldoende om de wel begeerde titel “Kampioen van Nederland” in de wacht te slepen. Een prachtige afsluiting van het “Beach Soccer seizoen na meerdere toernooien en de Beach Soccer trainingen op het nieuwe Beach Soccer veld van sportcentrum De Hullen in Roden. 


24 views

Recent Posts

See All
bottom of page