KTP met legen handen uit HEERHUGOWAARD

HEERHUGOWAARD – KTP Nieuw Roden was vrijdagavond dichtbij een punt tegen Reiger Boys/Woest. De hoger genoteerde vrouwen uit Heerhugowaard zegevierden met 2-1. Alle goals vielen in de laatste vier minuten. Tegen de verhouding in schoot Aline van den Berg de Drentse bezoekers naar een 0-1 voorsprong. Een minuut later antwoordde Sanne Brand: 1-1. In de voorlaatste minuut had de thuisclub via Chantal Hendriks nogmaals succes (2-1). Een week eerder deed ‘KTP’ in de bekerwedstrijd tegen Team Alkmaar/Sportstars van zich spreken. In de kaasstad werd het liefst 2-5. Mariël Miedema had twee keer succes. Eerder klopte Nieuw Roden voor de beker eredivisienieuwkomer ZVG/Cagemax uit Gorinchem: 3-1. De drie teams werken een halve competitie af, waarbij alleen de nummer één verder bekert. Nieuw Roden bezoekt nog Cagemax en ontvangt Alkmaar. 


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean