top of page

KTP met legen handen uit HEERHUGOWAARD

HEERHUGOWAARD – KTP Nieuw Roden was vrijdagavond dichtbij een punt tegen Reiger Boys/Woest. De hoger genoteerde vrouwen uit Heerhugowaard zegevierden met 2-1. Alle goals vielen in de laatste vier minuten. Tegen de verhouding in schoot Aline van den Berg de Drentse bezoekers naar een 0-1 voorsprong. Een minuut later antwoordde Sanne Brand: 1-1. In de voorlaatste minuut had de thuisclub via Chantal Hendriks nogmaals succes (2-1). Een week eerder deed ‘KTP’ in de bekerwedstrijd tegen Team Alkmaar/Sportstars van zich spreken. In de kaasstad werd het liefst 2-5. Mariël Miedema had twee keer succes. Eerder klopte Nieuw Roden voor de beker eredivisienieuwkomer ZVG/Cagemax uit Gorinchem: 3-1. De drie teams werken een halve competitie af, waarbij alleen de nummer één verder bekert. Nieuw Roden bezoekt nog Cagemax en ontvangt Alkmaar. 


6 views

Recent Posts

See All
bottom of page