TUNAS Muda - KTP Nieuw 2-3

KTP speelde vrijdag avond een oefenwedstrijd tegen inmiddels vaste sparring partner Tunas uit Hoogenveen . Bij de uitwedstrijden tegen deze heren uitkomend in eerste en tweede klasse KNVB, worden we altijd als prinsessen onthaald. Tunas Moeders en zussen zorgen voor de heerlijke Ambonese hapjes na de wedstrijd en maken van een oefenwedstrijd een team uitje. De wedstrijd onder leiding van onze trainer Andy de Jong werd een grote opsteker voor het hele KTP team. Johan Wildeboer leidde de wedstrijd en ondanks dat er op het scherpst van de snede gespeeld werd, had Johan een gemakkelijke avond en the FairPlay kaart was de enige juiste geweest. Dank aan Tunas ! 


9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean