Winst voor talenten team op LV Gala

Het was weer een fantastische Finale avond op het Leekster Voetbal Gala! Voor de tweede keer op rij wint het talenten team de Roel Klazinga Trofee! Eerder was het Eerste team van Nieuw Roden twee maal op rij de winnaar. In goed overleg met de organisatie heeft Nieuw Roden het eerste team om gewisseld voor het talenten team. Dit om de krachtverschillen minder groot en het vrouwen toernooi aantrekkelijker te maken en te houden. Om ook Top Vrouwenvoetbal weer een kans te geven op het LV Gala zou het een optie kunnen zijn om Nieuw Roden de volgende editie van het LV Gala met het Heren B toernooi mee te laten doen?. De Nieuw Roden selectie staat te trappelen om volgend jaar mee te doen met de B Heren! 


16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean