KTP Voetbaldag !


.Zaterdag 11 juli organiseert de KTP Academie in samenwerking met vv Nieuw Roden een meiden voetbaldag.

De voetbaldag wordt gehouden op het sportpark van v.v. Nieuw Roden en is toegankelijk voor ALLE meiden in de leeftijd van 7 tot 15 jaar. Deze dag zal o.a. Nancy Loth 1 van de trainers zijn. Nancy speelt professioneel in Italië en zal iedereen van de nodige tips voorzien. Een leuke en leerzame voetbaldag met o.a. techniektraining, voetbalspellen , gezamenlijke lunch en middags veel wedstrijdvormen. De voetbaldag start om 10:00 uur en om 15:00 klinkt het laatste fluitsignaal waarna iedereen met een leuk aandenken naar huis gaat. Voor meer informatie over de KTP Academie kijk op de website : www.ktpnieuwroden.nlVoor opgave voor de voetbaldag kun je een mailtje sturen met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar: voetbaldames-vvnieuwroden@ziggo.nlDe kosten voor deze dag zijn €10,00.


23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

KTP Nieuw Roden VR2 naar de Bekerfinale

Roden, 28 februari 2020 R.M.Vonk Het team van VR2 heeft zich vandaag geplaatst voor de bekerfinale welke, zoals het er nu uitziet, gespeeld zal worden op vrijdag 3 april aanstaande en wel om 20.15 in

© 2015 by Martine Kooiker .  Wiebe Kooiker

GET MORE FROM THE TEAM:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean