Kampioen op Ma Junioren KNVB Finale dag District Noord.

Facebook - Untitled

Doordat er weinig opgave was voor de KNVB Ma competitie, werd deze beperkt tot het spelen van een volledige finale wedstrijd van 2 keer 25 minuten.

Fit Boys Ma1 - Nieuw Roden Ma1 Terwijl ik dacht dat we het wel eens moeilijk konden krijgen mede door vermoeidheid van het toernooi ervoor, bleek niets minder waar. Deze topsporthal bleek minder warm en met minder droge lucht. Dit uitte zich ten voordele van onze meiden. Larissa Nijland die gevoelig is met haar luchtwegen en vaak “pufjes” moet nemen liep in de laatste wedstrijd hiervoor op haar tenen. Nu zag ik ieder van ons meer en beter lopen. Meer ruimte omdat deze velden in de topsporthal groter zijn. Schitterende aanvallen , snelle omschakeling, prachtige doelpunten leverde een overtuigende overwinning op. Ook omdat dit een normale wedstrijd is en je niet wordt gedwongen om in een korte tijd te moeten scoren, konden ze zonder die druk hun spel spelen. Uitslag na 50 minuten 2-10. Een prachtige beker waarvan de deksel er nu wel vast opzat kan in de rij of Fame ergens in de uitpuilende bekerkast )

Morgen het laatste wintertoernooi vertrekken de meiden om 8.00uur richting Duitsland voor een indoor soccer toernooi. Wordt vast een leuke dag ! Het leukste team van ons Glowball toernooi is daar ook aanwezig!) Heilergelee Girls.