Nieuw Roden Vr1 speelt een spelletje "TWISTER" (zie foto1)met Drachtster Boys Vr2. UItslag 5-0 voor Nieuw Roden !

Stroef begin van de wedstrijd. door veel druk te willen zetten en veel inzet werd het spel ook weer onrustig. De kansen werden niet goed benut en Mariel Miedema bracht de uitkomst om met haar gevreesde afstand schoten de 1-0 in de 10e minuut te scoren. Het 2e doelpunt viel pas in het eind van de eerste helft door een toegekende vrije trap. Foutloos "knalde" weder...om Mariel Miedema de bal in het net. Andere kansen werden in de eerste helft om zeep geholpen door de keepster van Drachtster Boys

In de 2e helft Gingen we direct opzoek naar de 3-0 . Martine Kooiker scoorde op aangeven van Linda Visser feilloos vauit de korte hoek. In de 14e minuut maakt Mariel Miedema de 4-0 en de wedstrijd leek gespeeld. De geweldige "drive" van Anita Nieuwenhuis bracht Sarah Rijzinga in scorings positie en deze ronde goed af. Eindstand 5-0.

Een Goede avond voor Nieuw Roden eindigde dan ook in een gezellige afsluiting in de kantine. Een aantal nieuwe speelster hebben tijdens de gezelligheid dan ook hun transfer contract getekend welke het nieuw seizoen ingaat.

speelsters: Sarah Rijzinga Martine Kooiker Mariël Miedema Joukje van der Meer Linda Visser Mariska Nieborg Anita Nieuwenhuis Amber van der Donk Annouk van der Donk