Geen winnaars bij CSVH - Nieuw Roden 3-3

CSVH Vr1 vs Nieuw Roden Combi 3-3

Om de strijd voor het kampioenschap is dit een belangrijke wedstrijd, zowel voor ons maar zeker ook voor CSVH. Ook Lycurgus en Oranje Nassau zijn samen met ons nog volop in de race.

De wedstrijd begon niet zoals wij gehoopt hadden. Bij de eerste verdediging fout, brak de rechtsbuiten speler van CSVH door en keken we binnen 5 minuten al tegen een achterstand aan.

1-0. Het spel was nog onrustig bij ons en voordat we het door hadden kwam er nog een vlijm scherpe aanval over rechts en met de twijfels of het wel of niet buitenspel was floot de scheidsrechter de bal voor de tweede keer naar de middenstip. 2-0. Velen van ons voetbalden onder de maat. Niet scherp genoeg en het oogde zeker niet fit genoeg. De oorzaak kan zijn dat dit de vierde wedstrijd op rij is. Woensdag tegen SC Kootstertille en donderdags en vrijdags competitie zaal (ook voor kampioenschappen) en dan nog eens tegen het sterke en fysieke CSVH is het toch wel een zwaar programma deze week. Aan het eind van de eerste helft wordt er een overtreding tegen ons gemaakt wat resulteerde in een vrije trap op 30 meter van het doel. Larissa Nijland laat verrast de keeper met een hoge bal waar de keeper sprongkracht te kort komt. 2-1.

In de tweede helft begon het team beter te spelen, vooral het positie spel en was beter. Jolien Penning komt over links met een goede loop actie en schiet op goal, waarna Annouk van der Donk met een sliding de 2-2 scoort. Anita Nieuwenhuis had in de tweede helft haar drive weer gevonden en speelde in tegenstelling tot de eerste helft weer "ouderwets"goed). Vol zelf vertrouwen kapt ze en draait de bal voor haar rechter voet en van afstand is de keeper verrast en het geluk aan onze zijde 2-3.

Pech was aan onze zijde de laatste de laatste minuten. Larissa Nijland zou hands gemaakt hebben in het strafschopgebied en een penalty was onhoudbaar voor onze keeper Sanne van Steenwijk. 3-3 als eindstand is gezien het hele wedstrijd beeld wel een terechte uitslag.

Volgende wedstrijd as zaterdag thuis tegen Zuidhorn Vr1 om 14.30 uur.