Drs. Vijfje Vr5 vs Nieuw Roden Vr3 uitslag 5-10

Drs. Vijfje Vr5 vs Nieuw Roden Vr3 5-10

De weg naar het kampioenschap duurt nog 4 wedstrijden. Alle 4 wedstrijden winnen dan is zo wie zo het kampioenschap veilig. Vorige week werd de koploper Buitenpost volledig door deze jonge dames met 9-1 van de mat gespeeld. Deze groep is dit seizoen dan ook ontzettend gegroeid. Groot verschil met andere competitie teams is dat er bij ons getraind wordt en een aantal dames ook al invallen in de hogere teams om zich daar aan op te kunnen trekken. Met dat je deze klasse ontgroeid bent schuilt ook weer een gevaar. Als je zonder veel moeite kunt spelen om de winst te halen, dan ligt het "makkelijk denken"op de loer.. Ook vanavond was dat zeker het geval!

In de eerste helft, ondanks dat er een foutje werd gemaakt dat leidde tot de 1-0. werd er goed gevoetbald en op zichtbare eenvoudige wijze 8 keer gescoord. 1-8. Ook onze nieuweling Claudia van der Bijl weet steeds beter zich in dit team te spelen. Anita Nieuwenhuis moest al vroeg in de eerste helft het veld verlaten met een enkel blessure. Larissa Nijland deed dit keer niet mee om haar de rust te gunnen om van haar pijntjes en klachten af te komen.

In de tweede helft slaat de gemakzucht toe. Carmen van Leeuwen welke in de eerste helft nog keeper was bij Drs. Vijfje, bracht in de tweede helft meer voetbal in haar team door te gaan voetballen en niet meer te keepen. Bij ons was de concentratie weg bij een aantal speelsters wat neersloeg op het gehele team en daardoor inzakte. Te gemakkelijk werd er gedacht en gespeeld geen goed omschakeling en vaak overal net wat te laat. Dit leverde de tweede helft een verlies op. Eindstand 5-10.

Scores: Amber van der Donk 2x Annouk van der Donk 4x Claudia van der Bijl 1x Rosé Laure Wierenga 1x Anita Nieuwenhuis 1x Sterre Dijk 1x