Nieuw Roden Combi team herpakt zich bij Aduard 2000 Vr1.

Nieuw Roden Combi team herpakt zich bij Aduard 2000 Vr1. 2-5

In deze competitie die door meerdere teams niet uitgespeeld gaat worden zal er nooit officiële kampioen worden uitgeroepen bij navraag. Teams die zich hebben teruggetrokken, en de vele afzeggingen hebben deze competitie vernield. Gezien het niveau wat door veelal jonge teams opgekrikt wordt in de vierde klasse zal de KNVB misschien aanpassingen moeten maken om ook hier de A cat. regels toe te passen.

Demotiverend is dit wel voor de dames en dat zie je bij Aduard weer terug in het veld. Met 2-0 achter te komen te staan is hiervan het gevolg. Voor de rust maakt Anita Nieuwenhuis nog de 2-1. Anna Reitsma is de interim coach, omdat de eredivisie Beachsoccer getart is vandaag en daar ook een team met begeleiding naar toe moest.

In de tweede helft heeft Anna de dames toch weer op scherp gekregen en Jolien Penning scoort met haar linker voet de gelijkmaker. Martine Kooiker doet wat een spits moet doen en met een 1 op 1 situatie met de keeper zet ze ons weer op voorsprong 2-3. Jolien Penning haar tomeloze inzet, schop til you drop heeft altijd al een positieve uitwerking gehad op de groep. Nu geeft ze de pas op Martine Kooiker die na aanname wegdraait bij haar tegenstander en de 2-4 scoort. Dat Amber van der Donk haar rechtsback positie al geen ander vervuld is een feit. Dat ze meer kan en wil heeft ze al meerdere keren laten zien. Het goed inschuiven en de laatste wedstrijden haar doelpuntjes mee pakken is een open sollicitatie naar spelbepalende positie ) Ook nu is ze alert en al glijdend pikt ze weer een doelpuntje mee. 2-5.

Goed herpakt na de eerste helft verdiend veel lof! Proficiat dames!