KTP Zonder schoonheidsprijs beloond met drie punten.

KTP Nieuw Roden – Dansschool Biersteker/ PLUBOS 2-1.

Leek, In een goed gevulde arena speelden voor ons de Leekster Eagles en verlieten het veld met een 3-0 winst. Een stroom van uitgaande en binnenkomende toeschouwers ontmoeten zich in de gang. Meerdere nieuwsgierige Eagles supporters bleven nog even hangen om de dames aan het werk te zien.

2 minuten na het eerste fluitsignaal was het Nancy Loth die op aangeven van Linda Visser dwars door het midden een op een met de keeper de 1-0 scoorde. In minder dan vijf minuten scoorde Nathalia Santibanez Vargas de 1-1. Ongelukkig moest Joukje van der Meer de bal achter de lijn wegkrabbelen. Ondanks dat KTP Nieuw Roden verdedigend weinig kansen weggaf, was vooral de opbouw en het afmaken en creëren van kansen een gemis deze avond. Een doelpunt in de 14é minuut van Mariska Nieborg, was ook de laatste die in deze wedstrijd zou vallen.

Tweede helft: Voor de toeschouwers een niet inspirerende tweede helft op een aantal leuke acties en kansen na. Niets meer weggeven leverde uiteindelijk dan toch de gewilde 3 punten op. Blij hiermee kunnen we nu de 7é plaats op de ranglijst bezetten. Next Game: Beker wedstrijd Zuidoost United – KTP Nieuw Roden Bijlmer sportcentrum Amsterdam Zuidoost 30-10-2015, 20.30 uur