KTP Nieuw Roden wint met slecht spel.

Avanti /Keuning advocaten - KTP Nieuw Roden 1-3

Een eerder treffen tegen Avanti werd ruim gewonnen. De bekerwedstrijd eindigde dan ook in 7-2 overwinning voor KTP. Om de eerste drie punten binnen te halen voor de competitie werden de kaarten weer opnieuw geschud. En dat de wedstrijd een kopie zou worden van de vorige, werd al gauw duidelijk dat dit niet het geval was. Elke wedstrijd die er gespeeld werd door KTP Nieuw Roden, waren altijd wel 1 of 2 speelsters niet in hun beste vorm. Maar na vijf minuten bleek dat het hele team van KTP ver onder de maat presteerde. Gelukkig voor de blauwhemden was de speelster in de afwijkende oranje kleur wel in vorm, Joukje van der Meer staat in het doel en laat zich nooit door iets of niemand beïnvloeden en doet haar "ding".

Wel werd er al snel gescoord door KTP Nieuw Roden. In de 2é minuut was het de vrije trappen specialist Amber Bandringa die vernietigend hard de vrije trap dwars door de muur schoot 0-1.

Het spel van KTP bleef ook in de tweede helft ver onder de maat. Halverwege de tweede helft viel pas een tweede goal voor KTP. Amber Bandringa maakte in de 30é minuut de 0-2. En in de laatste minuut van de wedstrijd werd de eindstand bepaalt . Sitsoeng Hau haalde verwoestend uit en de bal was onhoudbaar voor Joukje van der Meer. 1-2. Avanti zette nog even aan om er een punt uit te slepen en nam risico's. Dit werd afgestraft door Renee Huizinga die de bal onderschepte en in de slot seconden de 3 punten verzegelde. 1-3. Deze wedstrijd vlug vergeten en op naar volgende week als de dames van Drs. Vijfje op bezoek komen.