KTP Nieuw Roden stijgt naar plek 2.

In Leek streden KTP Nieuw Roden en Drachtster Boys om de tweede plek. In een goede wedstrijd met veel strijd, kansen en emotie nam de thuisclub de leiding door Martine Kooiker Het was Jessie Prijs (DB) die uit de draai de gelijkmaker binnen schoot. Vijf minuten voor de wissel schiet Amber Bandringa (NR) binnen uit een vrije trap en gaan beide ploegen rusten met een 2 – 1 stand. In de 2e helft loopt de ploeg van Andy de Jong uit naar 3 -1 door een klutsgoal. De Friezinnen vochten zich, door Jessie Prijs en Bernou Hylkema, terug naar 3 – 3. Spanning neemt toe. Renee Huizinga schiet blauwen naar 4 – 3 en het wordt ook nog 5 - 3 door Martine Kooiker. Jessie Prijs (DB) schiet ruim 1 minuut voor tijd de 5 – 4 binnen. Dit is ook de eindstand.