Dames Futsal Spektakel in Schiedam

Pernis - KTP Nieuw Roden 3-3

Schiedam- Voor KTP Nieuw Roden was de inzet van deze wedstrijd het behalen van de koppositie die bezet werd door Pernis. De wil om Pernis te passeren op de ranglijst was er wel, maar de uitvoering liet het afweten. Door beide ploegen werden er veel fouten gemaakt met name bij het elkaar inspelen en teveel onnodig bal verlies.

Eerste helft - Larissa Nijland moest aan de noodrem trekken en kreeg een vrije trap tegen. Suzanne Bakker was bij Pernis de vrije trappen specialist en voordat KTP de posities voor het doel goed had bezet was de bal al onhoudbaar verdwenen in het doel. 1-0 in de 8é minuut. Twee minuten later scoort Renee Huizinga door de keepster Bianca Troost een op een te verslaan. 1-1. Aan het eind van de eerste helft wordt Viviene Knegtmans ingespeeld op rechts voor. Haar schot viel ongelukkig door een klein gaatje bij de eerste paal naar binnen. 2-1

Tweede helft - Grytsje van den Berg zorgde al vlug dat KTP weer op gelijke hoogte kwam 2-2. Een counter werd door Bianca Troost twee keer af geketst en in de laatste rebound wist Larissa Nijland de voorsprong te pakken. 2-3. Vervolgens werd er door Pernis de gelijkmaker gescoord door Vivienne Knegtmans. 3-3 met nog 7 minuten te gaan. Beide partijen gingen voor de winst. De spanning steeg door kansen over en weer, waarbij in de slotseconden iedereen van het puntje van de stoel viel. In de laatste 30 seconden kregen beide teams de kans om de winst te pakken. Het bleef bij een 3-3 eindstand. Over de gehele wedstrijd moest KTP Nieuw Roden blij zijn om met 1 punt naar huis te kunnen gaan.

Met Joukje van der Meer had KTP de beste sluitpost die je maar kon wensen! Joukje haar reflexen waren van buitenaards niveau en bezorgde mede dat de punten verdeeld konden worden.

De Derde helft in de Pernis kantine was voor de rest van de speelsters en begeleiding van de teams het hoogte punt van de avond. Iets wat het publiek al tijdens de wedstrijd had beleefd. Ook nu viel in de kantine iedereen van het puntje van de bar kruk. de drie P's voor deze avond waren dan ook Pernis , Party en jarige Plop (Andy de Jong)

Next game; 3 maart 2017 KTP Nieuw Roden - Pro Futsal Club. aanvang 21.15 uur Sportcentrum Leek.