Nieuw Roden Vr1 te sterk voor SVO Sneek Vr1

Sneek- De eerste aanval van KTP was meteen raak. Een zwak spelend Sneek kon niet voorkomen dat er met een paar eenvoudige combinaties Amber Bandringa de Snitser keeper Sabin de Wit passeerde. Tot de achttiende minuut werden de kansen verdeeld. Een voorzet vanaf rechts werd onder luid gejuich van Opa en Oma de Vries op miraculeuze wijze door hun leukste kleindochter van de dag in het doel geschoten. Anne de Vries zette het scorebord op 0-2. Vijf minuten later werd door Nieuw Roden aanvoerder en topschutter Amber Bandringa de ruststand bepaald. 0-3

Tweede helft Anne de Vries kreeg haar publiek wissel en werd na de rust vervangen door een debutant bij de blauwhemden. Corinne Hilbers nam de linksvoor positie over had drie minuten nodig om op even miraculeuze wijze haar voorgangster te doen vergeten. 0-4 Meerdere fouten in de verdediging van Nieuw Roden werd in de zestigste minuut bestraft. 1-4

Femke Mulder Femke Mulder bewees vandaag haar topvorm met een fantastische assist op “Bomber” Amber Bandringa. Eerder bewees Femke Mulder al eens dat ze in haar loopacties geen last had van de luchtweerstand. Dat assists niet alleen een specialiteit waren van Femke Mulder bewees Larissa Nijland. De diepgaande Nancy Loth werd in de rug gevolgd door de bal van Larissa haar voet. Blind vertrouwde Nancy Loth dat de bal over haar heen op het juiste moment en plaats de grond raakte. Met een fantastische afwerking kon de teller op 6 in de 85ste minuut. SVO Sneek had zeker nog wel kansen, maar het geluk was blauw gekleurd deze wedstrijd. Klasse verschil Toch werd het klasse verschil benadrukt in het laatste doelpunt van deze wedstrijd. Een snelle aanval in de laatste minuten ging door 4 keer “kaatsen” en een geweldige passeer actie van onze rechtsbuiten die nooit genoemd wil worden naar haar geliefde vriendin. Amber Bandringa tekent voor de eindstand, 1-7.