top of page

WMC Boarding Toernooi

 

 

'S middags gaven de meiden nog een erg vermoeide indruk in de KNVB MB zaal competitie , en speelden daar ongekend laag nivo.. 1 winst partij en 1 verloren wedstrijd..

'S. avonds deden de jonge meiden (allen 14 jr.) en Jolien Penning mee aan het Indoor soccer toernooi van WMC Winschoten .
Dan denk je, misschien moeten we de dametjes toch wat minder voetbal aanbieden? Gaat dit te veel worden in deze drukke week met 3 toernooien en ook nog een reguliere zaal Competitie wedstrijd.
Niets bleek minder waar! 
Na met Nieuw Roden Vr1 in Muntendam in de voorrondes ons geplaatst hebben voor de finale avond op 3 januari, zijn we snel naar Winschoten gereden om daar de "jonkies" te zien spelen in de halve en in de Finale wedstrijd. 
De voorronde standen had ik al steeds doorgekregen en nu konden we met eigen ogen zien waar deze meiden toe instaat zijn!
Metamorfose ten op zichte van het eerdere voetbal deze week. En nu eens niet met slecht spelen de winst afdwingen, maar nu met prachtig spel geen enkele tegenstander de indruk geven dat je ze van je kunnen winnen .

 

Terwijl Vr1 door is in Menterwolder Futsaltoernooi
Slaan onze jeugd meiden hard toe op het Dames boarding toernooi van WMC Winschoten !
In de Finale overklasten ze de Omlandia Dames Vr1 met 3-0 !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page